کف کاذب فولادی (Steel Raised Floor) یکی از اقتصادیترین محصولات ساختمانی در این بخش است که دارای انواع مختلفی است. این نوع کف، ساختاری متشکل از دو ورقه فولادی دارد که با تکنیک جوش نقطهای به یکدیگر اتصال داده شدهاند و مابین ورقههای فولادی نیز، از بتن پر شده است. در اینجا پیرامون مزایا، ویژگیها و کاربرد این محصول صحبت میکنیم.
آشنایی با کف های کاذب فولادی
در ساختمانهای مدرن امروزی، از کفهای کاذب استفاده میشود تا تأسیسات ساختمانی ساماندهی و مدیریت بهتری داشته باشد. کفهای کاذب پرکاربرد، به سه نوع فولادی آلومینیومی، پلیمری طبقهبندی میشوند. در این بین، انواع کف کاذب فولادی مستحکمتر هستند. زیرا در ساختارشان سازه فلزی به کار رفته است.
این محصولات، در برابر آتش مقاوم می باشند. از همین روست که از این نوع کف کاذب در ساختمانهای مختلف استفاده میشود. همان طور که گفته شد، کفهای کاذب فولادی، ساختاری متشکل از دو ورقه متصلشده دارند که فضای مابین آن با بتن پر شده است.
در نوع دیگری از این محصول که به نام کف فولادی توخالی نام برده میشود، کف کاذب با هیچ مادهای پر نشده است و به همین دلیل به نسبت، تحمل بار متمرکز کمتری دارد. در ادامه به این پرسش میپردازیم که چرا باید از کفهای کاذب فولادی استفاده کنیم؟
مزایای استفاده از کف کاذب فولادی
کف کاذب فولادی، کف اصلی ساختمان نیستند و بیشتر برای افزودن ارتفاع فضای تردد نصب میشود. به این طریق که پایههایی بر روی کف اصلی قرار میگیرد تا تأسیسات ساختمانی مختلف را بپوشاند. این پایهها قابلیت تنظیم دارد و با وجود آن، به سهولت میتوان به تأسیسات کف دسترسی پیدا کرد.
این سازهها، دارای بخشهای اصلی همچون استرینگر و پانل هستند که کمک میکنند تا فضای کاملی برای عبور لولهها، کابلها و دیگر تأسیسات ساختمانی فراهم آید. استفاده از این محصولات، دارای مزایای زیادی است که مهمترین آنها شامل موارد زیر است:
- مقاومت در برابر آتشسوزی
- مقاومت در برابر فرورفتگی و سایش
- تحمل فشارهای استاتیک و داینامیک
- استحکام و پایداری سازه در برابر خمش و همچنین تحمل وزن
- آکوستیک بودن کف کاذب فولادی
- ضد رطوبت بودن و قابل شستشو بودن
- مقاومت الکتریکی مناسب
- داشتن زهوار اطراف کف و کاهش لرزش
- دارای پوشش رنگی برای جلوگیری از اکسیده شدن
- تنوع کفپوش فوقانی
- دسترسی آسان به زیر کف با قابلیت تغییر ارتفاع و چینش، همچنین تعبیه انواع بازشو
- دقت اندازه تایلها و نصب سریع و آسان
موارد کاربرد کف کاذب
از کف کاذب فولادی، در موقعیتهای تخصصی زیادی از جمله فضاهای زیر استفاده میشود:
- اتاقهای سنتر
- دکوراسیون اداری
- اتاقهای سرور و دیتاسنتر
- اتاقهای کنترل و فرمان
- برجهای کنترل
- سایتهای مخصوص به کنترل رادار
- پستهای مخابرات و برق
- اتاق قرنطینه
- گلخانههای مدرن و مکانیزه
- بیمارستانها
- سالنهای صنعتی
- مگامالها
با توجه به این مزایا و معایب و همچنین با درنظر گرفتن انواع و فاکتور های محیط مورد نظر شما، پیش از خرید کف کاذب باید اطلاعات کافی نسبت به نوع و کاربرد آن داشته و همچنین نیازها و محدودیتهای خود را پیشبینی کنید. در این مورد راهنمای خرید کف کاذب می تواند به شما کمک کند.
مشخصات فنی کف کاذب فولادی
آزمایشگاههای تحقیقانی و فنی مشخصات زیر را مورد ارزیابی و تأیید قرار دادهاند تا محصولی باکیفیت عرضه شود. ابعاد این سازهها 60×60×3.5 سانتیمتر مکعب است. همان طور که پیشتر گفته شد، کف کاذب فولادی، ساختاری متشکل از دو ورقه فولادی دارد که با تکنیک جوش نقطهای به یکدیگر اتصال داده شدهاند.
ورقه فوقانی، کاملا مسطح و صاف است و ورقه تحتانی فرمی مشبک دارد تا بتواند بار بیشتری تقسیم کند و مستحکم باشد. سطوح دیده شدنی با پودر رنگی الکترواستاتیک پوشانده شده است، همچنین این قسمت ضدخش و آنتیاستاتیک است و فضای بین با مواد کامپوزیت پر میشود.
کفهای کاذب فولادی قفلدار، به کمک تزریق بتن در مرکز تایل در فضاهای پارتیشنبندی اداری کاربرد زیادی دارد. این نوع کف میتواند کاملا آکوستیک عمل کرده و از صداهای مزاحم جلوگیری کند. به علاوه، مقاومت باری به نسبت زیادی دارد. این نوع کف کاذب فولادی، از پوششهای سرامیک، سنگ، موکت، پی وی سی و اچ پی ال استفاده میکند. در زیر جدول مشخصات فنی محصولات اصلی را مشاهده میکنید.
جدول مشخصات فنی
لایههای فوقانی و تحتانی | لایه تحتانی از نوع ورقه فولادی و گالوانیزه سرد ST14 و لایه فوقانی ST12 است. |
هسته داخلی | متشکل از سیمان سبک، فرمالدهید، آلومینا و پلی اتیلن |
درزگیر اطراف | پلاستیک ABS |
نوع رنگ کاذب | پودر رنگ الکترواستاتیک رباتیک |
پنل داخلی | گالوانیزه سرد زینکا با خلوص 96 درصدی روی الکترولیت |
وزن هر تایل | 12/00 کیلوگرم |
تحمل بار متمرکز | 990 کیلوگرم در هر تایل با خمش حداکثر 2 میلیمتر |
روش های نصب و اجرای کف کاذب فولادی
محصولات کفهای کاذب فولادی، دارای تایل کف کاذب با ابعادی است که در مشخصات فنی ذکر شد. در این سازه، پایه فولادی و استرینگر موجود است. آنها میتوانند روش اجرای متنوعی داشته باشند. برای مثال انواع زیر را میتوانیم نام ببریم.
- با روکش آنتی استاتیک
- با روکش پی وی سی (pvc)
- با روکش اچ پی ال (HPL)
پیش از نصب، ابتدا دور تا دور کار، یعنی فریم دور، باید با استفاده از نبشی متصل شود. سپس پایههای کف بر روی زمین پیچ گردد. در گام بعدی، نصب استرینگر باید انجام شود. در نهایت، تایلهای کف بر روی پایهها نصب میشود. برای زیرسازی و متعلقات مربوط به نصب کف کاذب فولادی به پایه اصلی، مهره قفلکننده، ته پایه، واشر ضربهگیر، گلدانی و استرینگر نیاز داریم.
رسالت کابلور در پیشبرد اهداف کلیدی
کابلور سعی دارد با عرضه محصولات باکیفیت و مقرون به صرفه انتظارات مشتریان خود را برآورده سازد. این مجموعه با تعهد و مسئولیت بالایی که دارد، روند دایمی ارائه محصولات با کیفیت بالا به مشتریانش را سرلوحه خود ساخته است. محصولات کابلور، کارایی مناسبی دارد و میتواند در بلندمدت رضایت مشتریان خود را جلب کند.
کابلور آماده است تا هر گونه مشاوره در زمینه فروش و یا نصب محصولاتش را به مشتریان خود ارائه دهد. کف کاذب فولادی دارای نکات فنی و جزئی زیادی است که انتخاب مواد اولیه، تولید و نصب را دارای اهمیت بالایی میکند. دقت در این موارد، به ساخت بهترین محصولی میانجامد که در مقایسه با دیگر نمونههای موجود در بازار، مزایای رقابتی ایجاد میکند.
پیشنهاد می کنیم جهت جلوگیری از هدر رفت سرمایه سازمان خود و برای یک انتخاب هوشمندانه با توجه به نیاز خود و مزایا و معایب گزینه های مختلف و استعلام قیمت محصولات کف کاذب از طریق شماره تماس مستقیم 02188611025 با مشاوران ما ارتباط برقرار کنید تا در یک جلسه تلفنی فنی و جذاب مشاوره رایگان دریافت نمایید.
کف کاذب دارای انواع دیگری هم هست که در مقالات زیر می توانید اطلاعات کافی نسبت به آنها بدست بیاورید: