سقف کاذب

سقف کاذب

سقف کاذب 800 300 کابلور

این روز‌ها صنعت دکوراسیون داخلی ،کف کاذب و سقف کاذب به صورت چشمگیری پیشرفت کرده است و اکثر افراد به دنبال متریال‌های جدید و ارزان برای زیبایی بخشیدن به خانه، دفتر کار و غیره هستند. این نکته را در نظر داشته باشید ایجاد طرح‌های جدید بر روی سقف می‌تواند تأثیر زیادی بر روی زیبایی یک فضا بگذارد.
سقف کاذب برای افرادی که تصمیم دارند با هزینه کم، بهترین بازخورد را دریافت کنند مناسب است. به همین دلیل ما تصمیم داریم در این مطلب اطلاعاتی را در مورد انواع سقف کاذب، مزایا و معایب و غیره در اختیار شما قرار دهیم. پیشنهاد می‌کنیم تا پایان مطلب سقف کاذب چیست؟ با ما همراه باشید.

سقف کاذب چیست؟

سقف کاذب یک نوع از سقف است که با استفاده از متریال سبک ساخته می‌شود و بر روی سقف اصلی نصب می‌گردد. سقف‌های کاذب کابرد‌های فراوانی دارند. برای مثال از این نوع سقف برای پنهان کردن سیم کشی و سایر زیرساخت‌ها، کاهش سطح سر و صدا و بهبود زیبایی اتاق استفاده می‌شود.
همچنین می‌توان از آن‌ها برای ایجاد جلوه‌های نوری مختلف در یک اتاق استفاده کرد. سقف‌های کاذب به دلیل تطبیق‌پذیری و مقرون به صرفه بودن به طور چشمگیری در فضا‌های مسکونی و تجاری محبوب هستند.

بررسی انواع سقف کاذب

سقف­های کاذب مختلفی از جمله گچ تخته، الیاف معدنی، فلز و چوب در بازار موجود هستند. لازم به ذکر است بدانید هر نوع سقف کاذب بسته به کاربرد، مزایا و معایب خاص خود را دارد. تخته گچی به دلیل مقاومت در برابر آتش و ویژگی های عایق صدا، محبوب ترین انتخاب برای کاربردهای مسکونی است.

الیاف معدنی به دلیل دوام و هزینه کم گزینه مناسبی برای فضاهای تجاری به شمار می رود. سقف های کاذب فلزی به دلیل استحکام و مقاومت در برابر دمای بالا اغلب در محیط های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. در نهایت هم بهتر است به سقف­های کاذب چوبی اشاره کنیم که می توان از آنها در هر فضایی استفاده کرد اما نسبت به سایر مصالح نیاز به نگهداری بیشتری دارد.

انواع سقف کاذبدر ادامه چند نمونه از سقف‌های کاذب محبوب را نام خواهیم برد تا با انواع بیشتری از این نوع سقف آشنا شوید.

  1. سقف کاذب آلومینیومی
  2. سقف کاذب پی وی سی
  3. سقف کاذب آی گلس
  4. سقف کاذب ترکیبی
  5. سقف کاذب آسمان مجازی
  6. سقف کاذب رابیتس
  7. سقف کاذب گریلیوم
  8. سقف کاذب آکوستیک

بررسی مزایا و معایب سقف کاذب

همانطور که می‌دانید تمام متریتال‌هایی که در صنعت دکوراسیون داخلی استفاده می‌شود دارای مزایا و معایب هستند. این نکته را در نظر داشته باشید دانستن مزایا و معایب هر متریال به شما کمک می‌کند تا با دید باز و آگاهی کامل یک انتخاب درست را تجربه کنید.

 به همین دلیل ما در ادامه به بررسی مزایا و معایب سقف کاذب خواهیم پرداخت تا میزان آگاهی شما نسبت به متریال مناسب برای طراحی سقف را افزایش دهیم. در نهایت پیشنهاد می‌کنیم برای کسب اطلاعات، پاراگراف مربوط به مزایا و معایب سقف کاذب را با دقت مطالعه کنید.

مزیت­های سقف کاذب چیست؟

 سقف‌های کاذب به طور کل یک راه عالی برای تغییر ظاهر خانه یا محل کار به شمار ‌می‌روند. آن‌ها نه تنها ظاهر زیبایی را ارائه می‌کنند، بلکه از طیف وسیعی از مزایای عملی نیز برخوردار هستند.

سقف‌های کاذب می‌توانند به کاهش سطح سر و صدا، بهبود بهره وری انرژی و ایجاد عایق در برابر دما‌های شدید کمک کنند. همچنین می‌توان از آن‌ها برای پنهان کردن سیم‌ها و دیگر عناصر ناخوشایند در سقف استفاده کرد و ظاهری مرتب به فضای اطراف داد.

معایب سقف کاذب چیست؟

تمامی محصولات در کنار مزایایی که دارند از معایبی هم برخوردار هستند و سقف کاذب هم از این قاعده مستثنی نیست. توجه داشته باشید با این که سقف‌های کاذب یک انتخاب محبوب برای بسیاری از صاحب خانه‌ها و مشاغل به شمار می‌رود، اما دارای معایبی هم هستند که عبارتند از:

  • دشوار بودن نصب سقف کاذب
  • ، نیاز به نگهداری منظم
  •  گران بودن برخی از مدلها

 علاوه بر این، سقف‌های کاذب می‌توانند میزان نور طبیعی یک اتاق را کاهش دهند و فضایی مصنوعی ایجاد کنند.

نصب سقف کاذب چه مقدار هزینه دارد؟

سقف‌ کاذب در کل یک راه مقرون به صرفه و شیک است. لازم به ذکر است بدانید برخی از سقف‌های کاذب را می‌توان به سرعت و به راحتی نصب کرد، اما هزینه زیادی دارند.

هزینه‌های نصب سقف کاذب به نوع و متریال سقف کاذبی که در نظر دارید، فصل خرید و اجرا، شهر محل اقامت و نحوه نصب بستگی دارد. 

برای مثال هزینه‌ای که برای نصب سقف PVC باید پرداخت کرد کمتر از هزینه‌ای است که باید برای نصب سقف کناف در نظر بگیرید.

نصب کف کاذب

نصب سقف کاذب چقدر زمان طول می­کشد؟

نصب سقف کاذب می‌تواند کاری زمان‌بر باشد، اما مدت زمان انجام آن به عوامل مختلفی مانند اندازه اتاق، نوع سقف کاذب در حال نصب بستگی دارد.

به طور کلی، نصب سقف کاذب در یک اتاق با اندازه متوسط بین ۴ تا ۸ ساعت طول می‌کشد. با این حال، اگر ویژگی‌های اضافی مانند نورپردازی یا عایق صدا را اضافه کنید، ممکن است این زمان افزایش پیدا کند. اگر تصمیم دارید در زمان صرفه‌جویی کنید بهتر است تمامی کار‌ها از جمله نورپردازی، ارائه طرح خاص به نصاب و غیره را قبل از شروع کار به نصاب سقف کاذب بگویید تا در حین کار از ایجاد تغییرات جلوگیری شود و کار زودتر به اتمام برسد.

سخن آخر

در نهایت می تواند گفت اولین و مهمترین کاربرد سقف کاذب زیباسازی و تنوع بخشیدن به محیط است. می تواند از سقف کاذب برای بازسازی خانه های قدیمی استفاده نمود و با کمترین هزینه آنجا را به محیطی لوکس و زیبا تبدیل کرد. همینطور می تواند با اضافه نمودن نورپردازی های خاص زیبایی آن را دو چندان کرد. انتخاب نوع کف کاذب به وزن و بودجه ای که به این کار اختصاص داده اید دو عامل بسیار موثر هستند.

لازم به ذکر است که کف کاذب و دیوار کاذب هم از جمله سازه های مدرن، نسبتا ارزان قیمت و مقرون به صرفه هستند که کاربردهایی مشابه سقف کاذب در زیبایی و نظم بخشیدن به محیط دارند. پیشنهاد میکنید در این رابطه مقالات “کف کاذب” و “دیوار کاذب” را مطالعه بفرمایید.

کابلور لوگو

کابلور


روشي نوين


براي مديريت كابل ها

ارتباط با کارشناسان

تماس با ما

آدرس: ونک، خیابان شیخ بهایی، خیابان اتحاد، پلاک2، طبقه سوم، واحد5، مهرازگستر آروند

تلفن: 02188611025

درباره ما

شرکت مهراز گستر آروند با در نظر گرفتن نیازهای موجود در بازار، اقدام به تولید کف کاذب پلیمری با برند کابلور نموده است. طراحی این کف کاذب به دلیل سادگی ظاهری، اجرای سریع، کیفیت بالا و قابلیت ایجاد دسترسی آسان به کابلهای و تاسیسات، مورد استقبال و رضایت کارفرمایان پیشین قرار گرفته است.